Πάρκινγκ για ενοικίαση Κέντρο, € 15.000, 5.742 τ.μ.

Κωδ. 6476
Τιμή ανά τ.μ. € 3
Περιοχή Κέντρο (Κέντρο Αθήνας)
Όροφος Ισόγειο
Έτος κατασκευής 1999
Επίπεδα 11
  • Ανελκυστήρας Φορτοεκφόρτωσης
  • Επενδυτικό
  • Ράμπα εκφόρτωσης

- ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ COMTRUST REAL ESTATE -

Το ROBOPARK αποτελεί ένα πλήρως αυτοματοποιημένο μηχανικά και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο parking αυτοεξυπηρέτησης, που αναπτύσεται σε συνολική δομήσιμη επιφάνεια 5.742τμ επί οικοπέδου 747τμ. Οι λειτουργίες του ελαχιστοποιούν την ανθρώπινη παρέμβαση στην στάθμευση των αυτοκινήτων ενώ ταυτόχρονα διπλασιάζουν τον αριθμό των αυτοκινήτων που μπορεί να φιλοξενηθούν συγκριτικά με ένα συμβατικό χώρο στάθμευσης.

Η δυναμικότητα του σταθμού ανέρχεται σε 231 θέσεις έναντι 110 ενός συμβατικού parking αντίστοιχης δόμησης και το μηχανικό σύστημα στάθμευσης παραλαμβάνει, μεταφέρει, αποθηκεύει και παραδίδει τα οχήματα δίχως την ανθρώπινη παρέμβαση μέσω των 2 πύργων μεταφοράς οχημάτων.

Με το Μηχανικό Σύστημα Στάθμευσης μηδενίζονται οι πιθανότητες μικροφθορών αλλά και τρακαρισμάτων που παρατηρούνται στα συμβατικά parking κατά την διαδικασία της στάθμευσης. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η παράδοση και παραλαβή του αυτοκινήτου γίνεται στους χώρους υποδοχής σε σύντομο μέσο χρόνο εξυπηρέτησης.

Όλοι οι όροφοι του Robopark διαθέτουν:

- Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης
- Γεννήτρια ρεύματος με μεγάλη επάρκεια που καλύπτει τις ανάγκες του σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
- Σύστημα πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας σε όλους τους χώρους.
- Σύστημα εξαερισμού.
- Σύστημα συναγερμού και ραντάρ ανίχνευσης κίνησης.
- Πόρτες πυρασφαλείας.

Το ROBOPARK λειτουργεί στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Αβέρωφ 17-19, σ’ ένα χώρο που υποφέρει περισσότερο από την έλλειψη θέσεων στάθμευσης και αποτελεί προσοδοφόρα επιχειρηματική επιλογή.


Υπολογιστής Δόσεων Δανείου

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και πατήστε 'Υπολογισμός'
%
Έτη

Υπολογισμός